StoryEditorOCM
SplitSPLITSKA TIRAMOLA

Na natječaj najpoznatije splitske izložbe fotografija mladih umjetnika odazvala su se 92 autora! Što se ove godine ‘suši‘, pogledajte u Fotoklubu u Marmontovoj od petka

Piše Split SD
8. prosinca 2022. - 19:07

Tradicionalna godišnja izložba fotografija mladih fotografkinja i fotografa, sedamanaesta po redu "Splitska.tiramola" otvara se ovog petka, 9. prosinca 2022. u 19 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split (Marmontova 5).

image

17. splitska tiramola

Na natječaj koji je raspisala Udruga za promociju kulture mladih "Splitski portal" odazvalo 92 autora/ica mlađih od 30 godina, dok će na izložbi biti postavljeno 69 fotografija od 39 odabranih autora/ica.

image
Miroslav Lelas

"Splitska.tiramola" od samog početka ima sasvim jednostavan koncept. Sve izložene fotografije su snimljene u Splitu, a autori na dan otvaranja još nisu proslavili 30. rođendan. I to je to.

image
Šime Burazer

Postav je ovog puta odabrala mlada fotografkinja Anđela Vidić.

Sve odabrane fotografije, uz dozvolu autora, prodavati će se na 21. humanitarnoj akciji "A di si ti?" udruge "MoSt", prihod ide uređenju i opremanju prostora u Centru za beskućnice/ke.

Izložba je realizirana uz financijsku potporu Grada Splita, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Locastica, a što se sve "suši" na ovogodišnjoj Splitskoj tiramoli možete pogledati sve do 30. prosinca u radnom vremenu Galerije fotografije Fotokluba Split.

image
Toni Minigo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 20:01