StoryEditorOCM
Splituskoro izbori

Na čelo splitskog HDZ-a želi Andrija Čaljkušić, putem Facebooka poslao poruku svojim stranačkim kolegama: ‘Ne možemo ovo sami...‘

Piše Split SD
26. studenog 2022. - 22:31

Splitski HDZ-a uskoro bi trebao dobiti novog čelnika, a za tu poziciju javio se i Andrija Čaljkušić koji je putem Facebooka poslao poruku svojim stranačkim kolegama. 

- Drage stranačke prijateljice i prijatelji! Danas sam zajedno sa svojim timom predao potpise za kandidaturu za predsjednika i potpredsjednike Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Split.

Moj tim čine Ivana Relata, Danijela Ćukušić i Duje Sučić

Kao čovjek koji je prošao sve razine stranačkih aktivnosti vrlo dobro osjećam raspoloženje našeg članstva koje traži promjenu u načinu vođenja stranke i spreman sam raditi na tome marljivo u vremenu koje je pred nama. 

Smatram da zajedno s timom ljudi koji su uz mene predali kandidaturu za potpredsjednike, kvalitetne i dokazane profesionalce i pojedince, a uz podršku svih vas koji nas poznajete dugo godina, mogu vratiti povjerenje i zajedništvo unutar stranke, što je preduvjet njenog jačanja i vraćanja povjerenja građana. Cilj nam je jačanje međuljudskih odnosa, razumijevanja, političkog dijaloga i društvenog angažmana po kakvom smo svi prepoznatljivi još od rada u svojim kotarskim sredinama.

Sve navedeno ne možemo sami. Naše članstvo je naša snaga, zato vas molimo da nam pružite ruku suradnje i punu podršku jer mi smo dio vas, marljivi, pošteni i vrijedni ljudi. Želimo HDZ koji spaja, povezuje, HDZ koji je društveno aktivan na svim poljima i koji ima znanje i sposobnosti provoditi kapitalne projekte.  Zajedno za HDZ u Splitu i za Split!, napisao je Čaljkušić. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. veljača 2023 23:09