StoryEditorOCM
Splitza oružje nema dozvolu

Muškarac u Splitu pred prestravljenim prolaznicima nasred ulice repetirao pištolj; Prijetio trojici jer su se sukobili oko motora? Građani hvale munjevitu reakciju policije

Piše S. J. T.
27. travnja 2019. - 18:51
neslanovac

Jutros oko devet sati i 20 minuta u splitskom kvartu Neslanovac dogodio se incident.

Naime, kako neslužbeno doznajemo jedan muškarac u kasnim tridesetim godinama je nasred ulice, naočigled prolaznika, repetirao pištolj, te je vikao na tri muškarca. Trojac je iz Benkovca, te su se navodno sukobili oko jednog motora.

- Svi četvero su potom sjeli u jedan automobil, ali policija ih je presrela na cesti i blokirala im put te su ih priveli i odveli na kriminalističko istraživanje.

Nije jasno kako je muškarac koji je repetirao pištolj odjednom završio u automobilu s ta tri muškarca, ali se pretpostavlja da je mislio da mu kradu motor, a potom je shvatio da ih ipak poznaje, pa im se pridružio - kaže nam naš izvor. 

Brzom reakcijom policije muškarac je svladan, a pištolj mu je oduzet. Dozvolu za pištolj, kako smo neslužbeno doznali, nema. 

Muškarac koji je repetirao pištolj je zadržan, a trojac iz Benkovca pušten.

Pritvoreni muškarac je od prije poznat policiji. 

Prolazinici hvale brzu i munjevitu rekaciju policije koja je, kako nam kažu, reagirala svega nekoliko minuta nakon dojave građana. 

Da se incident dogodio potvrdila nam je i Antonela Lolić iz PU Splitsko - dalmatinske. 

- Dojavu smo primili jutros u devet sati i 18 minuta. U toku dana muškarac će s optužnim prijedlogom biti doveden na Prekršajni sud jer je svojim postupkom uznemirio građane, a i za navedeno oružje nema dozvolu - rekla nam je Lolić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 13:01