StoryEditorOCM
Splitdođite u palaču milesi

Možemo li poboljšati rezultate onkološkog liječenja i spasiti milijune života? Prof. dr. Vrdoljak na sutrašnjem će predavanju dati odgovore: ‘Rak više nije takvo zlo kao ranije‘

Piše SPLIT SD
16. svibnja 2022. - 12:18
'Ciljana terapija u onkologiji', naziv je predavanja koje će voditi prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak, dr. med. predstojnik Klinike za onkologiju i radioterapiju KBC-a SplitBožidar Vukičević/Cropix

Koliko ste puta čuli da je u današnje doba gotovo pa nemoguće izbjeći svakodnevni stres i bolesti današnjice, koje naš organizam iscrpljuju i dovode nas do toga da su bolesti raka vodeći javnozdravstveni izazov?

Da li možemo unaprijediti rezultate onkološkog liječenja? Što nam donosi onkološka znanost? Na takva i slična pitanja, dobit ćete stručne odgovore iz prve ruke na predavanju koje će se održati dana u utorak 17. svibnja (sutra) u 19 sati, u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti, u palači Milesi.

"Ciljana terapija u onkologiji" -  naziv je predavanja koje će voditi prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak, dr. med. predstojnik Klinike za onkologiju i radioterapiju KBC-a Split.

- Pitanje je krucijalno. Da li mi možemo unaprijediti rezultate onkološkog liječenja i da li m...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:27