StoryEditor
SplitNEMA NEOPRAVDANIH

Mostovci se opravdali Puljku i Prkiću zbog izostanka sa sastanka partnerske većine. Poteštat se oglasio i o proračunu: ‘Trošilo se, ali nećemo plakati‘

11. listopada 2021. - 17:43

Svaki susret s gradonačelnikom mediji iskoriste kako bi doznali što javnost zanima. Ovoga puta je to bio izostanak vijećnika Mosta s nedavnog susreta većine u Gradskom vijeću.

– Razgovarali smo o rebalansu, visoko usuglašeni kao i uvijek do sada, vjerujem da neće biti problema niti na idućoj sjednici Gradskog vijeća – kazao je gradonačelnik Ivica Puljak, komentiravši kako je izostanak vijećnika Mosta – opravdan. Isto to nam je potvrdio i Jakov Prkić, predsjednik Gradskog vijeća.

image
Božidar Vukičević/Cropix

– Bivša je vlast nerealno planirala i prihode i rashode. Rashodi se teško mogu smanjiti, jer je puno sredstava već potrošeno, ali mi nećemo plakati i žaliti se previše.

Što smo zatekli, zatekli smo. Pokušat ćemo u sljedećim proračunima to sanirati, tako da razvoj našega grada ne bude zakinut – dodao je Puljak. Komentirao je i nastavak uklanjanja kioska s obale u Trajektnoj luci.

image
I
Vladimir Dugandžić/Cropix

– Još je 20-ak kioska ostalo za ukloniti, uklanjaju se po planu, po rješenjima. Županija nas ne blokira, nemaju oni ništa protiv toga! Svima nam je u interesu da se radi po propisima i zakonima, a rezultat će biti oslobođenje Istočne obale od kioska, nakon kojeg ćemo pristupiti rekonstrukciji tog dijela grada – dodao je gradonačelnik, uvjeren kako će to biti jedna lijepa priča na ponos svima.

item - id = 1134201
related id = 0 -> 1148305
related id = 1 -> 1148287
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2021 21:53