StoryEditor
Splitpolicija istražuje okolnosti

Mladi Splićanin bori se za život, ni mjesec dana nakon što ga je propucao Giljanović: Marko Bekavac s teškim ozljedama glave završio na JIL-u, navodno je pretučen

Piše Vladimir Urukalo, Ivica Marković
21. svibnja 2018. - 23:27
marko_bekavac3-300916

Marko Bekavac koji je 1. svibnja ranjen u noge, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta 'Clo' u Splitu, zbog čega policija još uvijek traga za Ivanom Giljanovićem (36), ponovo je završio u splitskoj bolnici, i to na Jedinici intenzivnog lječenja.

Bekavac je nedavno otpušten iz bolnice nakon što je operiran poslije ranjavanja, a prije dva dana, kako neslužbeno doznajemo, ponovo je primljen s teškim ozljedama glave.

Novi oružani sukob u Splitu: u pucnjavi u kafiću ranjen 27-godišnjak! Pogledajte fotografije s mjesta zločina

Ovo je Splićanin koji je jučer propucao 27-godišnjaka: policija objavila fotografiju, traže pomoć građana

Tko je Ivan Giljanović, splitski kamatar koji je propucao Bekavca pa mirno išetao iz kafića?


Prema informacijama iz splitske bolnice, radi se o krvarenju oko mozga i liječnici njegovo stanje ocjenjuju kao životno ugroženo, sediran je i priključen na respirator.

Ozljede glave liječnici ne dovode u vezu s pucnjavom od prije 20-ak dana, tako da se još ne zna na koji način je 27-godišnji Bekavac ozlijeđen.

Prema nekim verzijama, navodno je pretučen, no moguće je i da je ozljeda nastala i od slučajnog pada. Kako bilo, policija istražuje okolnosti njegov ozlijeđivanja. 

Splitski kamatar koji je propucao mladića i dalje u bijegu: još se ne zna gdje je Giljanović ni zašto je pucao u Bekavca; Splićani u strahu, policija poručuje da 'sve drže pod kontrolom'

Krvavi obračuna pred splitskim kafićem: Bekavac je dvaput Giljanovića potapšao po obrazu, a on ga je onda pogodio sa - četiri metka!; 'Pronaći će ga jedino ako se sam preda policiji...'

#MARKO BEKAVAC

Izdvojeno

03. srpanj 2020 03:30