StoryEditor
SplitPromo

Mjesec dana Pametne kupnje u Splitu: Eurospin osvojio Splićane povoljnom spizom

Piše PROMO
13. rujna 2021. - 13:00

Dvanaestu po redu trgovinu, hrvatski  lanac talijanskih korijena Eurospin otvorio je prije mjesec dana u cvitu Mediterana – Splitu. Na adresi Solinska 84, Splićani su imali priliku po prvi put upoznati se s modelom Pametne kupnje i proizvodima Eurospin robnih marki. Dugo najavljivani dolazak diskontnog lanca oduševio je posjetitelje šireg splitskog područja i okolice velikim asortimanom povoljnih cijena kvalitetnih proizvoda.

image
Eurospin Hrvatska

Povoljne cijene i još veće uštede

Posjetitelji trgovine u Splitu mogli su se uvjeriti i u kvalitetu svježih odjela: Mesnice gdje se svakodnevno pripremaju i pakiraju kvalitetni komadi mesa; Delikatese s velikim izborom sireva i suhomesnatih proizvoda, Pekarnice s dnevno svježe pečenim kruhom i pecivima, te odjela Voća i povrća, čija se ponuda stalno dopunjuje sezonskim proizvodima.

Suradnja s brojim lokalnim dobavljačima koja zadovoljava svakodnevne želje i potrebe hrvatskih potrošača, Eurospinov je imperativ pretočen u model Pametne kupnje, po kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda.

image
Eurospin Hrvatska

Pametne robne marke u srcu Dalmacije

Ono što razlikuje Eurospin od ostalih trgovačkih lanaca je ponuda proizvoda vlastitih robnih marki. Land mliječni proizvodi, Amo Essere linije bez laktoze i glutena, Tre Mulini talijanske tjestenine ili naresci La Bottega del Gusto samo su neki od Eurospinovih brendova koje vrijedi istražiti.

image
Eurospin Hrvatska

Radno vrijeme trgovine Eurospin Split je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata te nedjeljom od 8 do 22 sata. Više informacija o cjelokupnom prehrambenom i neprehrambenom asortimanu, kao i sve informacije o aktualnim promocijama I novom katalogu saznajte na službenoj web stranici te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2021 13:00