StoryEditorOCM
SplitPRVI ČOVJEK HDZ-A SPLIT

Mihanović o najavljenim ostavkama: Očekivao sam da će se to dogoditi i ranije. Istinski problem ove vlasti je da se gotovo godinu dana bave sami sobom, a grad je projektno blokiran

Piše A.F.
30. ožujka 2022. - 17:58

Predsjednik splitskog HDZ-a Vice Mihanović komentirao nam je informaciju da će splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević u četvrtak podnijeti ostavke. 

Istaknuo je na samom početku razgovora da je ovakvu odluku i očekivao.

- Očekivao sam da će se to dogoditi i ranije jer imamo dovoljno razloga za to. Nije to samo gospodin Ivošević. Njegov slučaj je u domeni pravosuđa i sve je rečeno oko toga. Istinski problem ove vlasti je da se oni gotovo godinu dana bave sami sobom i sami su producirali te afere. S druge strane je grad blokiran.

Nitko ne priča o projektima. Žnjan stoji već pet mjeseci od dodjele koncesije, o POS-ovim stanovima smo čuli samo prijedloge i priče, nova škola na Kili je još daleko, a prometnice stoje osim ovih proljetnih krpanja. Svjedoci smo da je grad u projektnoj blokadi. Upravo projekti naše sugrađane najviše zanimaju, a ne političke stvari. I zato je to istinski razlog da podnese ostavku – kazao nam je Mihanović.

Mihanović nam je kazao da ako gradonačelnik Puljak sutra podnese ostavku, da će i oni u Gradskom vijeću isto napraviti.

- I mi ćemo u vijeću podnijeti ostavke pa neka onda idemo na nove izbore i za gradonačelnika i za Gradsko vijeće – rekao je prvi čovjek splitskog HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 03:18