StoryEditor
SplitČasna funkcija

Mihanović: ‘Čestitam gospodinu Prkiću i želim mu puno sreće!‘; Poruku prvom čovjeku Gradskog vijeća poslao i donedavni predsjednik

Piše Milena Budimir
15. lipnja 2021. - 21:37

Za komentar odluke većine u Gradskom vijeću da im prvi među jednakima ove godine bude Jakov Prkić - pitali smo i Vicu Mihanovića.

- Čestitam od srca gospodinu Prkiću i želim mu puno sreće na toj časnoj funkciji. U interesu grada Splita i njegovih građana je da radimo, bez ikakvih ideja o ponavljanju izbora. Mi ćemo biti opozicija, kazao nam predsjednik splitskog HDZ-a.

Zamolili smo i donedavnog predsjednika Gradskog vijeća Splita Igora Stanišića za komentar.

image
Na fotografiji: Igor Stanišić
Nikola Vilić/Cropix

- Nakon svega što je govorio o gradonačelniku Puljku i prije i za vrijeme kampanje, ne mogu se načuditi da je gospodin Prkić prihvatio funkciju predsjednika. Stranka Pametno odcijepila se od stranke Centra kao pokret otpora samovolji bračnom paru Puljak. Tako su nam barem govorili Prkić, Vidan i ekipa. Za vožnju monocikla, vještini kojom se gospodin Prkić stalno hvali (bolje upućeni kažu da ga je toj tehnici podučio Dražen Čular) potrebna je ravnoteža, a za bit prevrtljivac potreban je takav karakter. Bella ciao i sretno novom predsjedniku Prkiću - kazao je Stanišić.

item - id = 1106084
related id = 0 -> 1128155
related id = 1 -> 1127994
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2021 11:25