StoryEditorOCM
SplitNA ZDRAVLJE

Među najluđim debaklima u sferi parkinga, ovaj bi visoko kotirao; pogledajte kako je nepoznati vozač smjestio svoj automobil ispred splitske bolnice

Piše Split SD
29. studenog 2022. - 19:18

Na temu ´kako pronaći parking kod bolnice´ Splićani bi mogli napisati knjigu. Naime, opće je poznato kako je KBC Firule, pogotovo za jutarnjih sati jedna od prometno najzagušenijih mikrolokacija u gradu. A to zna i svaki vozač koji se ovdje uputi, pa se na tom tragu prije svega nastoji naoružati strpljenjem, a od kad je ´Pauk´ počeo redovito odvoziti nepropisno parkirana vozila - i oprezom.

 

No i jednog i drugog je danas je očito nedostajalo vlasniku automobila koji se, protivno razumu poprečno ispružio širinom cijelog nogostupa, blokiravši tako kretanje svim pješacima, ma kako i sami, moguće hitno jurili po liječničku pomoć.

 

 

- A što je najbolje, i bočno je bilo mjesta za uredno parkiranje - podijelivši s nama fotografiju, komentirala je naša čitateljica koja je u nevjerici zabilježila prizor.

Kada bi organizirali natječaj za izbor najluđih debakla u sferi parkinga, ovaj bi, po svoj prilici visoko kotirao. Nadamo se samo da je, očita priša nespretnom vozaču poslužila na zdravlje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 16:08