StoryEditor
Splitpotpisao brčić

Maturanti iz SDŽ od ponedjeljka se vraćaju na nastavu u školu, kao i praktikanti. Ostali su još online, osim najmlađih koji su stalno u klupama

Piše Diana Barbarić
29. travnja 2021. - 14:07
Damjan Tadić/Cropix

Načelnik Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije Luka Brčić donio je Odluka o izmjeni Odluke za organiziranje nastave na području SDŽ:

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena produljuje se u izmijenjenome obliku na razdoblje od dodatnih tjedan dana (03. svibanj - 07. svibanj). 

- Ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske Županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola te studente Sveučilišta u Splitu provodit će se po Modelu C odnosno online nastava, osim učenika razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred), učenike završnih razreda srednjih škola te maturante gdje će se nastava održavati po Modelu A odnosno neposredno u školi.

Također, dozvoljeno je održavanje praktične nastave u školskim objektima - kažu u Stožeru, te pozivaju na pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Odluka Škole by Slobodna Dalmacija on Scribd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2021 13:38