StoryEditor
Splituhvaćena na djelu

Marijana Puljak je isprovocirala veliku raspravu o ‘škovacama‘, pa smo i mi pitali što biste učinili da vidite susjedu da baca otpad gdje mu nije mjesto. Evo rezultata ankete

Piše PSD
31. siječnja 2022. - 12:34

Na tragu vijesti da je saborska zastupnica Marijana Puljak komunalnim redarima prijavila susjedu koja je kartonske kutije, umjesto u kantu, bacila na pod pred zeleni otok pitali smo vas što biste učinili da ste bili na njezinom mjestu.

Podsjetimo, susjeda je dobila kaznu, a na društvenim mrežama nizale su se rasprave o tome je li Puljak postupila ispravno ili nije. Dok su neki branili susjedu, drugi su pak zauzeli stranu saborske zastupnice.

Na našu anketu, koju možete riješiti OVDJE, odgovorilo je gotovo osam tisuća čitatelja.

Najviše ih je, njih 45 posto, glasalo da ne bi prijavili svoje susjede, ali bi ih upozorili kada bi ih “uhvatili na djelu”.

Od spomenutih osam tisuća, 34 posto čitatelja koji su riješili anketu glasali su da bi postupili baš kao i Marijana Puljak- odnosno prijavili svoje susjede.

Tek 20 posto čitatelja koji su riješili anketu glasali su da “uopće ne bi reagirali jer nije njihov posao”. Komentare koje ste na ovu temu objavljivali nećemo ovom prilikom objavljivati, bilo je tu svega, a puno toga i neumjesnoga. Svakako, kako god da biste postupili, jedno je jasno- otpad valja bacati na za to predviđeno mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 13:13