StoryEditor
Splitpolicijski bilten s ultre

Malo speeda, malo 'trave': privedeno 119 osoba, uglavnom zbog konzumacije droge, inspektori otkrili i tri dilera

Piše PSD
13. srpnja 2019. - 10:18

Prije, za vrijeme i nakon prvog dana javnog okupljanja "Ultra Europe 2019", održanog na prostoru sportskog kompleksa Parka mladeži u Splitu, nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ozljeđivanja sudionika javnog okupljanja, niti oštećenja imovine, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Ističu kako je prijavljeno devet imovinskih kaznenih djela, a privedeno ukupno 119 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

- Zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama bit će prijavljene tri osobe od čega izdvajamo sljedeće: policijski službenici Službe kriminaliteta droga jučer, 12.srpnja, oko 12:40 sati na području Splita kod 29-godišnjaka su pronašli 7 grama droge speed. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga prostora koji isti koristi, te je pronađeno je i oduzeto 200,12 g speeda, 79,5 g marihuane, te vaga za precizno mjerenje. Protiv 29-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama - kažu u splitskoj policiji.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 01:20