StoryEditor
Splitdanima u blokadi

Mall of Split u velikim problemima, blokirani svi računi tvrtke Mejaši Prvi; Gelo: Ništa nas neće smesti, svako malo nas blokiraju

4. travnja 2017. - 17:31
mall

Porezna uprava blokirala je račun tvrtke "Mejaši Prvi", investitora trgovačkog centra "Mall of Split". Kako nam je potvrđeno iz pouzdanih izvora, u blokadi su od prošle srijede, 29. ožujka, a državni vjerovnik "sjeo" im je na svih osam poslovnih računa, otvorenih za razne namjene, u Privrednoj banci Zagreb.

Premda su podaci o financijskim poteškoćama transparentni i dostupni, vijest nam je i u telefonskom razgovoru, doduše nevoljko, potvrdio i Kristijan Gelo, prvi čovjek "Mejaša Prvih".

– Da, istina je. Blokirala nas je Porezna uprava, i to zbog duga od milijun kuna. Mi ćemo to danas-sutra riješiti jer je riječ o malom dugovanju, budući da mi poslujemo sa znatno većim iznosima. Naravno da zbog ove blokade neće biti dovedeno u pitanje naše poslovanje.

Sve su to normalne stvari u biznisu, a mi smo ionako na to navikli. Nas svako malo blokiraju, i to zbog građevinske dozvole za pristupne ceste, zbog ovoga, onoga...

Međutim, ništa nas neće smesti, jer "Mall of Split" radi odlično i to nam je najvažnije, a ove tekuće neugodnosti ćemo sanirati – istaknuo je Gelo, koji je, istini za volju, tijekom proteklih nekoliko godina – od početka izgradnje velebnog šoping-centra na Mejašima pa sve do danas – uistinu imao prilike "oguglati" na brojne probleme s kojima se tvrtka svako malo suočava, bez obzira jesu li državne i gradske institucije ili privatne tvrtke posrijedi.

Nije im prvi, a vjerojatno ni zadnji put...

item - id = 478635
related id = 0 -> 1128140
related id = 1 -> 1116263
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 14:15