StoryEditorOCM
Splitpočelo je, počelo...

Ludi vikend u Splitu umalo završio kobno: Na Hitnoj završilo više pijanih turistkinja koje nisu bile u stanju hodati

Piše Božidar Lončar
11. lipnja 2023. - 22:58

Kako neslužbeno doznajemo, ženska osoba na fotografijama objavljenima na Facebook stranici Get Direkt, ove je subote u 06:50 sati zaprimljena na Hitnu pomoć radi - akutne intoksikacije. 

Sat vremena kasnije je puštena kući uz upute dane od liječnika. Identitet osobe s fotografije koja kruži društvenim mrežama nije potvrđen, no prema neslužbenim informacijama u splitsku je bolnicu tijekom večeri i jutra zaprimljeno nekoliko ženskih osoba, sve strane državljanke u sličnom stanju. Iz policije su nam odgovorili kako nisu obaviješteni o događaju.

Na Facebook stranici Get Direkt objavljene su fotografije ženske osobe u ležećem položaju kojoj slučajni prolaznici ili prijatelji zajedno s djelatnicima Hitne medicinske pomoći nastoje provjeriti je li joj dobro. Na posljednjoj fotografiji žensku su osobu podigli na nosila djelatnici Hitne. 

Objava je pokrenula raspravu u komentarima o ponašanju osoba, osobito turista, koji navečer izlaze u centar grada i ostaju do jutra vani. Autor fotografije nam je poslao detalje kojima se potvrđuje autentičnost fotografije snimljene između 6 i 6:30 sati ujutro. Lokacija je, prema riječima osobe koja stoji iza stranice Get Direct, na križanju Cosmijeve i Domaldove ulice. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:30