StoryEditor
SplitKRŠ I LOM

Lude noći na Bačvicama se nastavljaju: noćas oko dva sata najprije napadnuta dvojica mladih Nijemaca, a u zoru se potuklo više osoba... U jednoga policija našla drogu

Piše PSD
4. kolovoza 2021. - 12:43

Splitska policija noćas je intervenirala na Bačvicama gdje su oko 2 sata fizički napadnuta dvojica njemačkih državljana od strane dvije nepoznate osobe pri čemu je 19-godišnji državljanin Njemačke zadobio tešku tjelesnu ozljedu (prijelom kosti lica).

Također, oko 4 sata u uvali Bačvice policijski službenici koji su opservirali navedeno područje uočili su fizički sukob više stranih državljana.

- Daljnji sukob je spriječen te je u prostorije policije dovedeno pet osoba, od kojih četiri uz uporabu sredstava prisile, a koje dovodimo u svezu s ovim događajem. U navedenom fizičkom sukobu jedna osoba je zadobila tešku tjelesnu ozljedu nosa. Na okolnosti oba događaja provodimo kriminalističko istraživanje.

Nadalje, prilikom opservacije navedene lokacije policijski službenici su uhitili jednu osobu zbog sumnje u preprodaju opojne droge te je nad istom u tijeku kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. 

image
Tomislav Krišto/Cropix/Ilustracija
item - id = 1117694
related id = 0 -> 1117925
related id = 1 -> 1127136
related id = 2 -> 1127109
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2021 12:37