StoryEditor
SplitZOVI, SAMO ZOVI

Ljudi prijavljuju, komunalci ne obadavaju: punih sedam mjeseci odbačena željezna konstrukcija tende stoji u parku na Mertojaku

Piše Ana Franić
21. siječnja 2020. - 15:48
Konstrukcija tende u parku na MertojakuSnimila čitateljica

Park na Mertojaku gdje se djeca igraju već mjesecima krasi konstrukcija tende kojoj sigurno nije tamo mjesto, ali eto, tu je. Stoji na red zelene površine, a do kada nitko ne zna.

- Punih sedam mjeseci u parku stoji konstrukcija tende koja s vremena na vrijeme samo malo izmjeni mjesto. U kotaru kažu da je papirologija razlog što se nije još uklonila. Zaposleni na održavanju parka naviknuli su kositi oko nje, ali nitko da se sjeti ukloniti je i osloboditi prostor za djecu, napisala nam je čitateljica koja nije znala kome se više obratiti.

- Ako objavite možda reagiraju, to nam je jedina nada, zaključila je naša čitateljica.

Zbog čega konstrukcija tende još nije uklonjena pitali smo i Marina Jukića, predsjednika Gradskog kotara Mertojak.

- Kako se tenda nalazi na zelenoj površini nekoliko puta smo već slali dopise gradskim službama kako bi se ista uklonila i rezultata još nema.

Dopis ćemo ponovno poslati, ali teško se boriti protiv svog ovog nereda oko smeća. Primjer za to su i zeleni otoci i glomazni otpad. Zna se raspored kada se primjerice odvozi glomazni otpad, Čistoća napravi svoj posao i odnese smeće, a sutradan je ta lokacija opet prepuna otpadom, kazao nam je Jukić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 22:30