StoryEditor
SplitSOLIDARNOST NA DJELU

Lidlova trgovina na Poljičkoj zatvara se do subote u znak žalosti zbog preminule kolegice: Najstrože osuđujemo svaki oblik nasilja, obitelji ćemo osigurati maksimalnu podršku

Piše PSD
1. prosinca 2021. - 13:28

Nakon tragedije koja se jučer u popodnevnim satima dogodila u Lidlovoj trgovini u Poljičkoj, gdje je njihova djelatnica preminula nakon što je izbodena nožem, službenim priopćenjem se oglasio i Lidl.

 Zbog tragičnog događaja koji se zbio u Lidlovoj trgovini u Splitu, te u znak žalosti za preminulom djelatnicom, trgovina na Poljičkoj cesti biti će zatvorena tri dana.

- Duboko potreseni nemilim događajem, iz Lidla Hrvatska poručuju kako najstrože osuđuju svaki oblik nasilja. Lidl Hrvatska i ovim putem izražava najiskreniju sućut obitelji svoje preminule zaposlenice i duboko žaljenje zbog ove velike tragedije, te će osigurati i maksimalnu podršku.

Također je i svim zaposlenicima u splitskoj trgovini na Poljičkoj cesti na raspolaganju i osigurana stručna psihološka pomoć. Lidlova trgovina u Splitu, na adresi Poljička cesta 37, otvorit će se u subotu, 4. prosinca, prema redovnom radnom vremenu. Svim kupcima zahvaljujemo na razumijevanju - stoji u priopćenju Lidla Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2022 10:47