StoryEditorOCM
Splittragedija

Lampioni, cvijeće i zatvorena vrata dočekali su jutros prve kupce splitske trgovine u kojoj je ubijena zaposlenica. Na vratima je i poruka

Piše D.B.
1. prosinca 2021. - 10:26

Lampioni i cvijeće i zatvorena vrata trgovine dočekali su jutros prve kupca Lidla u Poljičkoj ulici. U toj je trgovini jučer na njezinu radnom mjestu bivši partner ubio nesretnu ženu dok je slagala robu na police. I sve to su u nevjerici gledali brojni kupci, koji su ubojicu zadržali do dolaska policije...

image


 
Nikola Vilić/Cropix
image


 
Nikola Vilic/Cropix

- Poštovani kupci, danas će naša trgovina biti zatvorena uslijed nemilog događaja. Trgovinu ćemo otvoriti u četvrtak, 2. prosinca, prema redovnom radnom vremenu. Hvala na razumijevanju! - poručili su iz Lidla.

Ovaj trgovački lanac već jučer je obitelji nesretne žene izrazio sućut.

- Duboko smo zgroženi nemilim događajem koji se danas zbio u našoj trgovini u Splitu. I ovim putem želimo izraziti svoju najiskreniju sućut i podršku obitelji naše zaposlenice.

Obzirom da je cijeli slučaj u rukama policije, u ovom trenutku nismo u mogućnosti komentirati istragu koja je u tijeku - stoji u službenoj izjavi koju su nam poslali iz Lidla.

image


 
Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2022 19:05