StoryEditorOCM
SplitHRISTOS SE RODI

Krstulović Opara čestitao Božić Splićanima pravoslavne vjeroispovijesti: Želim da nam ovaj blagdan mira i nade donese potreban optimizam

Piše PSD
7. siječnja 2021. - 08:54
Proslava pravoslavnog Bozica u organizaciji Makedonske pravoslavne crkvene općine Sv. Naum Ohridski tradicionalno se održava u crkvi Gospe od Anđela na Dobrome. Na fotografiji Kirko Velinski.  Nikola Vilić/Arhiva/ Cropix

Povodom proslave Božića po julijanskom kalendaru, gradonačelnik Andro Krstulović Opara uputio je Crkvenoj općini i Upravi parohije u Splitu, jerejima Mladenu Skopljaku i Milanu Kadijeviću te Makedonskoj pravoslavnoj crkvi Sv. Nauma Ohridskog, predsjedniku Darku Sokolovu i protojereju Kirku Velinskom, kao i svim Splićankama i Splićanima pravoslavne vjeroispovijesti čestitku slijedećeg sadržaja:

-U ime Grada Splita i u svoje osobno, želim Vama i svim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti sretan i blagoslovljen Božić.

Proslava Isusova rođenja u ovim izazovnim vremenima daje tako potrebnu nadu i nastavak poticanja na zajedništvo, uzajamno poštivanje i razumijevanje, solidarnost i prijateljstvo.

Želim da nam ovaj blagdan mira i nade donese potreban optimizam...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:39