StoryEditor
SplitSplit Spring

Konačno se nešto događa: u Đardinu u četvrtak počinje višednevna gastronomsko-zabavna manifestacija, kombinacija muzike i street fooda. Evo programa

Piše PSD
1. lipnja 2021. - 15:07

Nakon netipičnog proljeća, početak prave turističke sezone u Splitu koja je konačno započela s popuštanjem epidemioloških mjera obilježit će omiljeno druženje na otvorenom – Split Spring by Staropramen.

Ovo gastronomsko-zabavno-kulturno događanje odvija se po treći puta u Strossmayerovom perivoju (Đardinu) i to od četvrtka, 3. lipnja pa sve do 12. lipnja.

Tijekom deset dana festivala, posjetitelji će moći uživati u specijalitetima nekih od najboljih splitskih ugostitelja. Ponuda je zaista respektabilna, a na street food kućicama pronaći će se ponešto za svakoga.

Tako će svoja ugostiteljska pop-up izdanja uz vrhunski street food ponuditi: ArtiČok, Šug, Misto, Pizza prasizza by Bokamorra, Mazzgoon i Noor bar, Corto Maltese i Pandora Greenbox vegeteria, Uje oil bar, Maka Maka, Fabrique, Grill club Maestro by Biberon te Splićanima već omiljeni gosti iz Varaždina – American bar Dollar. 

Svaku večer, od 19:30 sati na programu su odlični DJ-i i saksofonisti, pa tako nastupaju redom DJ Martthew Bee, saksofonist Boris Plazibat i DJ JohnnY I, saksofonist Ivan Skvorc sam i u kombinaciji s DJ Senseiom, Jaksa Jordes na saxu, DJ Kid VA, DJ Nikki Peducci, DJ mirsaisfab i DJ Rea. 

Radno vrijeme festivala je od 11 do 23 sata.

image
Split Spring Festival
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2022 19:53