StoryEditor
Splitobjavio stožer

Konačna odluka: i idući tjedan će svi učenici i studenti u Splitsko-dalmatinskoj županiji imati online nastavu. Izuzetak su đaci razredne nastave

Piše D.B.
15. travnja 2021. - 14:19
Luka Gerlanc/Cropix

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena 8. travnja 2021. godine za razdoblje od 12. travnja do 17. travnja 2021. godine na području Splitsko-dalmatinske županije produljuje se u istome obliku na razdoblje od dodatnih tjedan dana (19. travnja – 23. travnja).

Ponovno ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Sveučilišta u Splitu nastavit će se provoditi po modelu "C” odnosno „online” nastava, osim učenika razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava i dalje održavati po modelu "A” odnosno neposredno u školi.

Također, i dalje se obustavlja održavanje praktične nastave u školskim objektima.

Objavio je to Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije uz apel da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove upute za organiziranje nastave kažu da će biti na vrijeme obaviješteni.

                                                                                

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 07:41