StoryEditor
Splitveliki problem u maloj ulici

Koji komod u elitnom splitskom kvartu! Parkiraju na ulicu, a iza kuće sade salatu?! Zbog nepropisno ostavljenih vozila svi su u opasnosti, neodgovornima uskoro kazne

Piše Ivica Marković
20. srpnja 2019. - 13:17
a2e62e50-2b57-4d08-990b-aa2d57a781bc

Izgleda kako će se problem sa nepropisnim parkiranjem i zadržavanjem vozila u Čiovskoj ulici na splitskim Mejama uskoro riješiti. Dio stanara, te male, uske i s parkirnim mjestima vrlo oskudne ulice "pobunio" se, jer ne mogu normalno prometovati "svojom" ulicom. Ujedno, napominju kako su u Čiovskoj ulici svi stanovnici u opasnosti, jer u slučaju požara vatrogasna kola zasigurno neće moći proči zbog nepropisno parkiranih vozila.

- Stručne službe su bile na terenu i znak zabrane za parkiranje i zadržavanje biti će uskoro postavljen od kućnog broja Čiovska 13 do kućnog broja Čiovska 21, odnosno na dionici koja je najuža i kroz koju je vrlo teško proći osobnim automobilom, a kamoli kolima Hitne pomoći i vatrogasnim kolima. Moram istaknuti da je Čiovska ulica, ulica sa nevelikim intenzitetom prometa, a ujedno nema ni dovoljan broj parkirnih mjesta. Na ostalom dijelu Čiovske, gdje neće biti postavljen ovaj znak zabrane, kažnjavati ćemo neodgovorne vozače, samo kada njihovo vozilo, zapriječuje prolazak hitnih ili komunalnih službi, odnosno kada zapriječuje ulazak u privatne garaže, rekao nam je Damir Ordulj, šef komunale Grada splita.

Izdvojeno

07. srpanj 2020 11:18