Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Split'ne mogu suzbiti emocije'

Kerum sazvao presicu pa se okomio na sve redom: Opara me gledao u facu i provocirao, sve je bilo inscenirano!; Izvrijeđao i Ćiru Blaževića: On ne zna šta priča, senilan je

Piše G.R.
1. lipnja 2017. - 14:21
kerum_opara4-310517-1

Željko Kerum održao je danas konferenciju za medije na kojoj se još jednom osvrnuo na incident tijekom sučeljavanja s Androm Krstulovićem Oparom u Slobodnoj Dalmaciji.

Pojasnio je kako on ne može suzbiti svoje emocije i eksplozivnost, pogotovo kada je nepravda u pitanju.

- Do srijede sam uvjerljivo vodio u utrci za gradonačlenika Splita, a sve što se u 'Slobodnoj' dogodilo bilo je iscenirano - uvjeren je Kerum.

Smatra i kako je imao pravne osnove za tužbu jer je snimka koja je procurila u javnost snimljena nakon službenog sučeljavanja, no kaže kako ipak nije htio to napraviti, iako je uvjeren kako je sve skupa bila provokacija, baš kao jučerašnji i današnji naslovi u Slobodnoj Dalmaciji.

Još jednom je naglasio kako ga je Opara tijekom sučeljavanja u Slobodnoj provocirao i unosio mu se u lice.

- Tijekom svakog sučeljavanja gledao me u facu i provocirao, sve kako bi me natjerao da napravim  incident.

- Opara je u ulozi glumca i s njim sigurno neću pregovarati čak ni ako se nađe u ulozi gradonačelnika, ali nadam se da Splićani neće izabrati takvu osobu. 

Ja sam čovjek iz naroda, iz Splita, i nadam se da građani neće izabrati čovjeka iz Zagreba pod dirigentskom palicom ljudi koji ne vide dalje od Markova trga - kazao je Kerum.

Također je istaknuo kako je on donator koji je počeo donirati još 92. godine, dok Opara 'ima 100 tisuća kuna mjesečno iz raznih nadzornih odbora, a nikad nije dao ni kune'.

Ovom prilikom okomio se i na Miroslav Ćiru Blaževića kojeg je nazvao senilnim, pa pojasnio:

- Prešao je na stranu HDZ-a i time naštetio sebi. Jedan dan poziva ljude da glasaju za Keruma, a drugi dan za Oparu. Znači da ne zna šta priča, senilan je, on je 'kaputt'.

 

#ŽELJKO KERUM

Izdvojeno