StoryEditorOCM
Splitsamo opušteno

Kerum na zadnjem predizbornom obraćanju: ‘Nama je ovo šala, nismo opterećeni. Želimo gradu i Splićanima dobro. Ja volin sve, pa i neprijatelje, u meni je taj gen...‘

Piše split sd
24. lipnja 2022. - 20:45

Gradonačelnički kandidat Željko Kerum je imao najavljeno završno obraćanje pred izbornu šutnju danas u 19 sati u svom hotelu Corner. U predvorju je svirao duo na saksofonu i klavijaturama, konobari su dijelili aperitive, a gosti lagano pristizali. Što se tiče cateringa, uz očekivani pršut i sir je poslužen najobičniji bijeli kruh čija cijena je u savršenoj disproporciji s Rolexom od 50.000 eura i Dolce&Gabbana tenisicama od 5.000 kuna.

Na posljednjem skupu se okupila standardna HGS-ova svita: Igor Stanišić, Ivica Livaja, Jure Šundov, Tonći Omrčen i sestra Nevenka Bečić s unukom, a atmosferu među "građanima" možete osjetiti u priloženom videu:

Onaj koga su svi čekali je pristigao sa školskim satom zakašnjena, ali je odmah, kao što to najavljavaču "najvećeg gradilišta u državi" i priliči, odmah prešao na stvar:

"Dragi novinari, napokon smo nakon 13 godina uspostavili normanu komunikaciju i hvala vam na tome. Mi zaista želimo gradu i Splićanima dobro. Mi nismo opterećeni, nama je ovo šala. Ali ako nas ljudi izaberu, mi smo tu. Kako god prođu ovi izbori, mi smo pobjednici jer u nas postoji srce, duša i ljubav. U nas nema interesa, mi smo zajedno i mi se volimo. Ja jesam takvi kakvi jesam, nepredvidiv i neobuzdan. U meni postoji gen moje majke Kate i takav sam se rodia i takav ću i bit, volin sve oko sebe pa i neprijatelje. Moja majka je govorila: 'Moli za neprijatelja da se preobrati.' Hvala vam, Bog vam da zdravlja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 23:58