StoryEditorOCM
Splittaktika ili greška?

Je li Kerum slučajno umjesto ‘Slobodan Milošević‘ rekao ‘Slobodan Ivošević‘? Oni koji ga znaju rekli bi da se Žele nije zabunio i da je namjerno provocirao. Pogledjate video

Piše marin prvan
21. lipnja 2022. - 13:22

Pričajući o spomeniku Miljenku Smoji, kojeg smatra da ovaj velikan zaslužuje, Željko Kerum je izrekao jedan lapsus - ili nije?

- Na Smoju je pala ljaga zato što je napravio intervju sa Slobodanom Ivoš... Miloševićem, nešto je pisao bezveze... Ali treba se sitit Smoje 71. godine kad je radio emisiju, kad niko nije spominjao crkvu, katoličanstvo i hrvatstvo, a neke emisije su bile i zabranjene... - rekao je. 

Je li u pitanju nesmotrena omaška, upliv podsvjesti u kojoj se brčka bivši dogradonačelnik ili predizborna igrica starog lisca iz Ogorja, teško je reći.

Sporni dio pogledajte u 21. minuti videa:

No, neki koji ga znaju rekli bi da se Žele nije zabunio i da je namjerno provocirao. A što je istina, jedino zna Kerum. 

Svakako, Kerum je opet ukrao svijetla pozornice, pod kojima se, kako se vidi iz priloženog, u prvom planu sjajio njegov pozlaćeni Rolex. 

Smoje bi zasigurno imao što reći na ovu demonstaciju bogatstva, a možda bi pritom i spomenuo crkvu, katoličanstvo i hrvatstvo. Zato se, valjda, svi i slažu da mu treba dignuti spomenik. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 00:50