StoryEditor
Splitza odlikaše

Kerum je na sučeljavanju s kandidatima nosio Rolex, njegova cijena je astronomska, sat mu košta kao ‘napucani ‘ i luksuzni automobil više klase. Evo detalja

Piše SPLIT SD
21. lipnja 2022. - 17:30

Željko Kerum ni na ovom sučeljavanju gradonačelničkih kandidata u organizaciji ‘Slobodne Dalmacije’ nije razočarao svojim modnim odabirom. Odlučio se za kombinaciju crno – bijelo, odnosno bijele hlače, čije je nogavice zavrnuo, i crnu košulju, a oko vrata mu je „virio" podeblji zlatni lanac s križom kao privjeskom. No, nije to jedino zlatno što je Kerum imao na sebi.

Nama je u oko upao još jedan detalj. Zlatni sat, inače klasik na ruci gotovo svakog uspješnog poslovnog čovjeka.

image
Tom Dubravec/Cropix


image
Tom Dubravec/Cropix

Najvjerojatnije je riječ o Rolexovom modelu  Sky-Dweller Oysterflex Perpetual koji, ukoliko je riječ o originalu, košta gotovo 400.000 kuna, a o kojem su mediji već pisali proteklih godina.

image

Ilustracija

Shutterstock

 

Naišli smo i na druge slične satove marke Rolex, razlike među njima su gotovo neprimjetne, radi se tek o kojem detalju ili nijansi u boji brojčanika. Jedan stariji model „Day -date 36” iznosi 249 tisuća kuna, dok se nešto drugačiji model, „Day-date 40” može kupiti za „skromnih” 274 tisuće kuna. 

image

Model Day-date 36, stariji model

Službena internetska stranica Rolexa
image

Model Day date 40 po cijeni od 274 tisuće kuna

Službena internetska stranica Rolexa

‘Pročačkali’ smo i najveći svjetski portal satova „Chrono24” na kojem cijene nekih Rolexovih satova idu doslovce u nebo. Za pola milijuna kuna nude se određeni modeli.
 

Rolexova ljepotica "White Roman Dial" koja košta "skromnih" 395 tisuća kuna, a koju smo pronašli na Chronu 24, približno je slična satu kojega je HGS-ov kandidat imao na današnjem sučeljavanju.

image

Rolexova ljepotica "White Roman Dial" od 395 tisuće kuna

Chrono 24


Uz Rolex ne idu "obične" tenisice pa se tako Kerum nakon Guccija i Dolce&Gabbane, ovaj put odlučio za model Louis Vuitton. Cijena prava sitnica, oko 5000 kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2022 18:47