StoryEditorOCM
SplitMOTIVACIJSKA PORUKA

Kandidat za predsjednika splitskog HDZ-a poručuje kolegama: ‘Glasom za mene zaustavljamo politiku poraza i privatizaciju naše stranke od strane pojedinaca!‘

Piše Split SD
13. prosinca 2022. - 10:27

Andrija Čaljkušić, kandidat za predsjednika HDZ-a Split obratio se članovima stranke nakon završenog prvog kruga unutarstranačkih izbora za čelnika gradske organizacije.

On je, podsjetimo, zajedno s Tomislavom Šutom izborio drugi krug koji će se održati ove nedjelje kada ćemo konačno znati tko će voditi splitski HDZ.

- Dragi stranački prijatelji, izbori iza nas pokazali su da je veliki broj članova naše stranke u Splitu zainteresiran za promjene.

Glasom za mene zaustavljamo politiku poraza, politiku privatizacije naše stranke od strane pojedinaca, a vraćamo politiku zajedništva, dijaloga, uključivosti, poniznosti i služenja našem narodu i građanima grada Splita.

Dragi prijatelji, vjerujem u vašu podršku i vašu želju za promjenom. Ako i vi vjerujete u moju iskrenost i poštene namjere, pomognite mi da dođemo do zajedničke promjene i pobjede. Vratimo HDZ u Splitu svim njegovim članovima, a ne odabranima - zaključio je Čaljkušić u svojoj Facebook objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 10:42