StoryEditor
SplitČarolija filma

Kako znate da je počelo ljeto? Otvori se Ljetno kino Bačvice! Pogledajte što vas sve očekuje ove sezone

Piše Milena Budimir
25. svibnja 2022. - 08:47

Od petka počinje sezona gledanja filmova na otvorenom, jedinstveni ambijent Ljetnog kina Bačvice ugostiti će prve posjetitelje. A iznenađenja će biti dosta.

Među brojnim filmovima koji će nam tijekom ljeta biti dostupni, ističe se novi "Top Gun" (možete ga pogledati već u subotu), organizirati će se premijera s gostima pobjednika po izboru publike nedavno završenog ZagrebDoxa, ali i besplatna projekcija kultnog "La Dolce vita".

Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata - Ljetno kino Bačvice u petak 27. svibnja u 21 sat predstaviti će vam filmsko iznenađenje godine, akcijsku komediju "Sve u isto vrijeme".

U nedjelju je splitska premijera i gostovanje ekipe nagrađivanog dokumentarca "Veće od traume", stižu autorice Vedrana Pribačić i Mirta Puhlovski. Film prati tri žene koje se suočavaju s traumama iz Domovinskog rata i napokon okreću budućnosti, a publika ZagrebDoxa proglasila ga je najboljim filmom na nedavno završenom festivalu.

Ulaznice se prodaju na blagajni kina svakoga dana kada se održavaju projekcije, a otvara se sat vremena prije početka projekcije. Program kina, kao i ranijih godina, objavljuje se na tjednoj bazi, a detalji o filmovima kao i online prodaja nalaze se na www.kinomediteran.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2022 23:20