StoryEditorOCM
SplitBez kože, s kosti, molit ću 

Kako odoljeti ovoj senzacionalnoj ‘akciji‘ na koju je u Lidlu na Sirobuji naletio Splićanin? Pa da ne bi čovjek nakrcao puna kolica svježih pilećih prsiju...

Piše D.B.
14. listopada 2021. - 16:12

Svježa pileća prsa bez kože s kosti snižena cijelih devet lipa! Pala s 29,99 na 29,90 kuna! Kako uopće odoljeti takvoj senzacionalnoj akciji na koju je u Lidlovoj trgovini na Sirobuiji naletio naš čitatelj? Ma čekaj! Devet lipa. Šta se uopće može kupiti za devet lipa? Malo šta se može više kupiti i za devet kuna, a kamoli devet lipa.

- Ovo je teško ruganje s kupcima, ali će sigurno biti i onih koji će samo vidjeti ovu njihovu kričavu oznaku s natpisom "Jeftinije" i natrpati kolica pilećim prsima sniženima devet lipa - komentirala nam je Splićanka, koja inače rado kupuje u Lidla i dobro zna njihove finte. Ali ovoga puta su skoro nadmašili sami sebe. Kažemo skoro, jer imali su oni i većih obmana. 

Već smo izvještavali o tome kakvi kraljevi sniženja znaju biti u ovom trgovačkom lancu, lani je kolegica Linda Perić napisala tekst u kojem smo se iščuđavali sniženju od jedne lipe - sjetimo se, argentinskim crvenim kozicama marke “Deluxe” cijena je bila spuštena s 52 na 51,99 kuna! 

U Lidlu su tad rekli da se radilo o nenamjernoj pogreški. Pitali smo ih i sada je li ovakvo pojeftinjenje ruganje s kupcima i nepoštena poslovna praksa. Odgovor ćemo objaviti naknadno, unaprijed mu se veselimo.

Bez kože, s kosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 19:46