StoryEditor
Splitponijelo je navijanje?

Kad Hajduk zabije gol, sve gori! Splićanki planula teća na štednjaku taman dok se slavio zgoditak na Poljudu; Morali intervenirati vatrogasci i policija, ali tko bi joj zamjerio...

Piše G. Radanović
1. rujna 2019. - 18:17
svegori

Svi stanari Ulice Miroslava Krleže na Sućidru u subotu navečer su znali da susjeda nešto fino kuha. Nažalost, večera na kraju nije bila jestiva budući da su zbog tog kulinarskog pokušaja morale intervenirati hitne službe - točnije vatrogasci i policija.

Srećom, simpatično je završio, a splitska domaćica to iskustvo će sigurno prepričavati do kraja života.

- U 19.46 sati zaprimili smo dojavu o požaru lonca na štednjaku u Krležinoj 22. Skinuli smo teću sa štednjaka i izvjetrili prostoriju - kazali su nam vatrogasci te su potvrdili da je vlasnica stana, odnosno kuharica, bila prisutna kada su stigli na dojavu.

Budući da nije bilo velike štete, dispečer u dežurnom Županijskom vatrogasnom operativnom centru (ŽVOC) dodao je da im je najdraže kada intervencija tako završi. Priznao nam je da vrlo često saniraju štetu zagorenog ručka ili večere.

- Odu ljudi nešto raditi i zaborave da se kuha jelo, ili se dogodi da navečer zaspu. Međutim, ako sve sretno završi mi smo sretni - kazao nam je djelatnik ŽVOC-a.

Ovoga puta ne znamo je li kuharica zaspala ili zaboravila, ali sa sigurnošću znamo da je do incidenta došlo svega nekoliko minuta nakon gola na Poljudu, tako da joj obitelj ili muž sigurno ne mogu zamjeriti ako je slaveći zgoditak voljenog kluba koji je konačno pobijedio vječnog rivala - zagorjela večera.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 10:05