StoryEditor
Splittribina u Nadbiskupijskom sjemeništu

Judith Reisman u Splitu: Rana seksualnost vodi k homoseksualizmu; Karolina Vidović-Krišto: Dobila sam uznemirujuća pisma

Piše PSD.
4. veljače 2013. - 23:35
/ Organizirajte se! - poručila je dr. Judith Reisman hrvatskim roditeljima na predavanju „Opasnosti liberalnog spolnog odgoja“ održanom u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu.

Odmah na početku naglasila je kako je u Hrvatsku došla obraniti novinarku Karolinu Krišto Vidović i upozoriti na pogubne posljedice liberalnog seksualnog odgoja kod djece.

Novinarka Krišto Vidović je na pozornici predstavljena kao „Karolina - hrvatska heroina“, a pobrala je gotovo jednako jak pljesak kao i dr. Reisman.

U samoj dvorani okupilo se oko 700 slušatelja, a zbog velikog interesa već u 18,20 zaštitari i policajci nisu više dozvoljavali ulaz u dvoranu na predavanje koje je započelo u 19 sati. Svi koji nisu uspjeli ući mogli su slušati u predvorju na velikim zvučnicima svaku izgovorenu riječ u dvorani.

Već na prvi pogled bilo je jasno kako neće biti incidenata i kako se radi o publici naklonjenoj dr. Reisman, a dojam je potvrđen brojnim crvnim ružama koje su pojedinci iz publike držali u rukama. Na kraju predavanja cvijeće je poklonjeno dr. Reisman.

- Rana seksualnost i zlostavljanje vodi k homoseksualizmu. Jedini prirodan odnos je odnos muškarca i žene - ustvrdila je dr. Reisman.

Tijekom svog predavanja obrušila se na istraživanje američkog seksologa Alfreda C. Kinseya, objavljeno 1948. godine. Uglavnom se bavila likom i djelom navedenog seksologa, negovim seksualnim sklonostima te ga je prozvala i ovisnikom o mastrubaciji. Pokazala je i crno-bijelu fotografiju orgija u kojima je sudjelovalo osoblje Kinsey instituta.

Dva sata izlaganja popratile su neugodne fotografije u kojima su djeca na direktan i indirektan način dovedena u vezu s raznim oblicima seksualnog ponašanja.

Pri kraju predavanja došlo se i do zdravstvenog odgoja o kojem se najviše govorilo o spornom četvrtom modulu i opasnosti od rastućeg broja pedofila, homoseksualaca  i abortusa ukoliko se navedeni modul uvede u školski obrazovni program.

Dr. Reisman je u jednom trenutku prekinula izlaganje kako bi posebno sedačno pozdravila našeg svjetski poznatog slikara Zvonimira Mihanovića koji je bio u prvom redu publike.

Od ostalih uglednih gostiju prisutni su bili poznati HDZ-ovci: župan Ante Sanader, dugopoljski načelnik, Zlatko Ževrnja, Vjekoslav Ivanišević, kandidat za gradonačelnika Splita, Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, Ivanka Luetić Boban, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske  županije.

Predavanje je slušao i fra Ante Vučković, dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta, Luka Podrug, gradski vijećnik i Kristina Ćurković, splitska aktivistica.

Karolina Vidović-Krišto: Dobila sam uznemirujuća pisma

Novinarka Karolina Vidović-Krišto večeras je izjavila kako je dobila uznemirujuća pisma i odlučila to javno reći.

"Imam razloge javno reći kako sam dobila drugo uznemirujuće pismo i zato sam izašla večeras za govornicu to kazati", rekla je Vidović-Krišto na kraju večerašnje tribine u splitskom Nadbiskupijskom sjemeništu na kojoj je američka aktivistkinja i komunikologinja Judith Reisman održala predavanje na temu "Opasnosti liberalnog spolnog odgoja".

Vidović -Krišto je objasnila kako se nakon primitka "drugog uznemirujućeg pisma" posavjetovala s prijateljima, među kojima i s Judith Reisman, što treba učiniti te da su joj rekli kako je najbolja zaštita da "o tomu javno progovori".

"Ja se nikog ne bojim, bojim se samo Boga. Učinit ću sve da zaštitim djecu", rekla je Vidović-Krišto.

Također je kazala da je neki nazivaju heroinom. "Nisam heroina, ja sam samo radila svoj posao", dodala je.

Po završetku tribine novinari su pitali Karolinu Vidović-Krišto da pojasni o kakvim se uznemirujućim pismima radi, što je njihov sadržaj te je li primitak tih pisama prijavila policiji, ali ona je samo kratko rekla kako "zasad ne želi ništa više govoriti".

Večeras se u policiji nije moglo doznati je li Krišto prijavila da je dobila uznemirujuća pisma.

Judith Reisman je na večerašnjoj tribini u Splitu između ostalog rekla kako je došla u Hrvatsku dati potporu novinarki Karolini Vidović-Krišto.

Program za iseljenike Hrvatske televizije "Slika Hrvatske" urednice Karoline Vidović -Krišto ukinut je nedavno nakon emisije "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?" u kojoj su prikazani dijelovi dokumentarnog filma "The Kinsey Syndrom" u kojem se seksologa Alfreda Kinseya optužuje da je surađivao s pedofilima a istraživanja temeljio na zlostavljanju djece.

K. Marić Banje, Hina
#KAROLINAVIDOVIĆKRIŠTO#JUDITHREISMAN

Izdvojeno

09. srpanj 2020 18:49