StoryEditor
Splitnesreća za nesrećom

Još traje borba za život mladića koji je noćas stradao u prometnoj na Kamenu, a u jutarnjim satima dogodila se još jedna prometna nesreća

Piše Vladimir Urukalo
14. lipnja 2021. - 12:32

Na križanju Ulice Bruno Bušića, Krležine i Vinkovačke ulice u Splitu u ponedjeljak oko 10 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je stradao motociklist. Prema prvim informacijama, do sudara s osobnim automobilom je došlo jer je vozač auta oduzeo prednost prolaska motociklistu. Nakon sudara, motociklist je pao, a ubrzo je došla i Hitna pomoć koja ga je odvela u splitsku bolnicu gdje će biti utvrđena težina ozljeda.

image
Prometna nesreća na križanju Bušićeve i Vinkovačke
Čitatelj

U noći s nedjelje na ponedjeljak, pak, teške i po život opasne ozljede zadobio je 24-godišnjak koji je vozio motocikl marke Yamaha T-Max Xp 500 u Ulici sv. Mihovila dvadesetak minuta prije ponoći.

Zbog neprilagođene brzine kojom je uletio u zavoj je sletio van kolnika, udario u metalnu ogradu te je od siline udarca odbačen u maslinik dva metra ispod razine kolnika. Vozač je, nakon dojave da nepoznati motorist leži nepomično u jednom vrtu, po dolasku policije i Hitne pomoći odmah prebačen u bolnicu gdje su mu utvrđene teške ozljede te se liječnici još bore za njegov život. Policija je utvrdila da je vozio bez položenog vozačkog ispita za motorna vozila.

item - id = 1105672
related id = 0 -> 1129248
related id = 1 -> 1129239
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2021 02:09