StoryEditor
Splittrajni politički dopust

Jedan kandidat uopće nije imao stožer, a novinare je na biralištu obavijestio da odmah nakon glasanja ide na godišnji odmor. Dobio je najmanje glasova

Piše marin prvan
27. lipnja 2022. - 00:23

Onaj kandidat koji je često bio najglasniji i u predizbornoj kampanji objavljivao i po nekoliko priopćenja dnevno, u izbornoj noći, na opće iznenađenje, se uopće nije oglašavao. Štoviše, čak nije imao ni stožer. Riječ je o, pogodili ste, Anti Franiću.

Naime, prošlogodišnji SDP-ov zec iz šešira, a sada nezavisni kandidat, je još jutros, odmah nakon glasanja, koje je obavio posljednji od svih natjecatelja, točnije oko podne, rekao našem kolegi da mu izlaskom sa biračkom mjesta na Brodarici počinje - godišnji odmor. 

Doduše, Franić je, pomalo proročanski, zapravo djelovao preventivno. Naime, on je od svih kandidata ostvario najlošiji rezultat, sa svega 0,66 posto prikupljenih glasova. Točnije, za njega je glasalo 309 sugrađana, što je gotovo duplo manje od idućeg najgoreg izbora, Kristine Vidan.

Nadamo se da će gospodin Franić uživati u zasluženom odmoru, a što se tiče njegovog političkog djelovanja, tu bi, po svemu sudeći, mogao završiti na trajnom dopustu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. kolovoz 2022 07:41