StoryEditor
Splitdrugi put pametnije

Javio nam se čovjek kojega je preko ‘Slobodne‘ tražio pošteni nalaznik njegovih kuna s bankomata: Taman sam ukucao pin kad mi je zazvonio mobitel...

Piše Milena Budimir
24. veljače 2021. - 15:14
Bozidar Vukičević/Ilustracija/Cropix

Nazvao nas je gospodin iz Stobreča koji je zaboravio preuzeti novac s bankomata, gospodin kojeg je naš pošteni sugrađanin - koji je zaboravljene novce pronašao - tražio preko Slobodne.

- Taman sam ukucao pin i iznos kojeg želim, kada je zazvonio mobitel. Ne znam vam kazati zašto sam uzeo karticu i izvještaj, a novce zaboravio, kada mislim o tome unatrag ne znam ni sam sebi objasniti. Uglavnom, nastavio sam hodati i razgovarati na telefon i kada sam dovršio razgovor tek tada sam shvatio da sam zaboravio uzeti novac - priznaje nam gospodin.

Spojili smo ga s mladićem koji je novac pronašao i ispalo je, kako obično u dobrim pričama i biva, kako se osobno i poznaju.

Inače, javilo nam se još dvoje ljudi koji su na isti način zaboravili preuzeti novac i svima se dogodila ista stvar - zazvonio im je mobitel. Stoga, kad ste pred bankomatom, ne uzimajte mobitel iz džepa, pa nek zvoni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 00:42