StoryEditor
SplitPRESICA KRAJ PIRJE

Jandroković došao u Split podržati Đogaša: ‘On je izvrstan kandidat, iza njega stoji cijeli HDZ. Mi smo žilavi, borit ćemo se do kraja‘

Piše Milena Budimir
29. lipnja 2022. - 13:00

Čvrstu potporu Zoranu Đogašu, HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika, izrazio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

- Došao sam uputiti jasnu poruku kako je Đogaš izvrstan kandidat, da iza njega stoji cijela stranačka organizacija Hrvatske demokratske zajednice - kazao je podsjećajući na priče koje su kružile među narodom kako je upravo obrnuto, a u idućim danima, uvjeravao je, to će biti svima kristalno jasno.

- Vjerujem da će Splićani prepoznati manipulativnu Puljkovu kampanju, u kojoj on kontinuirano pokušava stvoriti dojam da je HDZ izazvao ove izbore. Do ovih izbora je došlo zbog disfunkcionalnosti njegova tima, njegove ekipe, i ta ih disfunkcionalnost prati od početka, a pratiti će ih i ubuduće, bili oni na vlasti ili u oporbi ili bilo gdje drugdje - kazao je Jandroković.

Prvi je krug izbora nazvao tek prvim poluvremenom, podsjećajući kako je ne tako davno upravo HDZ-ov kandidat Škaričić u Omišu osvojio gotovo 50 posto glasova, pa ga je svejedno nezavisni Kovačić u drugom krugu premoćno savladao.

- HDZ-ovci su žilavi, boriti ćemo se i nećemo se redati do kraja - kazao je.

Podporu Vlade RH Đogaš je nazvao dodatnim podstrekom, osvrnuo se na činjenicu kako je i ministar Marić - nestranačka osoba.

- Imamo zamjenu teza, ljude koji su pričali, koji pričaju već 11 kampanja i priča im je sve, a kada se treba početi s radom onda je "Ups!". Puno lakše je govorit pričat, nego li radit, i puno je lakše rušit, negoli gradit - kazao je.

image
Joško Ponoš/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. kolovoz 2022 19:25