StoryEditor
SplitKAKVO JE OVO VRIME?

Jaka lebićada i danas je ludovala po Rivi i Gradskoj luci, pogledajte u našoj fotogaleriji kako je to izgledalo. A tek kad pročitate prognozu za naredne dane...

Piše Maja Vejić
2. prosinca 2021. - 16:38

Jaka lebićada danas je umjesto sunca doslovno okupala Rivu i luku.

Vjetrom potpomognuti valovi dobro su natopili obalu, a s obzirom na to da se nebo neumoljivo zasivilo, zvali smo Područni meteorološki ured Split, u nadi da će nam prognozom vremena vratiti barem malo optimizma za vikend.

image
Nikola Vilić/Cropix

Optimizma smo dobili, ali malu dozu. Danas nas do kraja dana čeka jugo, sutra jaka, ponegdje i vrlo jaka bura. U subotu se očekuje da će vjetar oslabiti, pa će biti i sunca (to je ta mala doza vedrine), ali već u nedjelju nas ponovio čeka kiša i jugo u jačanju.

image
Nikola Vilić/Cropix

Kiše će biti i u ponedjeljak, pa na posao nemojte zaboraviti ponijeti i kišobran. U utorak se očekuje još nešto umjerene i jake bure, a srijeda bi trebala, citiramo, biti "neloša".

image
Nikola Vilić/Cropix

Dakle planirajte već sada subotnju šetnju te osigurajte dozu vitamina D, a danas se zašuškajte, i ako vam se baš ne šeta po plićaku gdje ga ne bi ni trebalo biti, izbjegavajte Rivu i luku.

item - id = 1147981
related id = 0 -> 1160550
related id = 1 -> 1160529
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. siječanj 2022 15:19