StoryEditorOCM
SplitPOTPISAN UGOVOR

Izvrsne vijesti za studente splitskog Sveučilišta - besplatna autobusna linija od Spinuta i Kampusa vozi i dalje...

Piše Split SD
25. siječnja 2023. - 18:05

Studente Sveučilišta u Splitu, posebice one koji žive u studentskim domovima na Spinutu, obradovat će vijest da će se i nadalje moći besplatno voziti posebnom autobusnom linijom koja će prometovati na relaciji od Spinuta do Kampusa.

Naime, kako javljaju sa Sveučilišta, danas su prof. dr. sc. Dragan Ljutić, rektor Sveučilišta u Splitu, i Miroslav Delić, direktor "Prometa" potpisali Ugovor o prijevozu, kojim će studentima splitskog Sveučilišta i ove godine biti omogućena bolja povezanost između studentskih domova u Spinutu i Kampusa.

Potpisivanju ugovora su nazočili i Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Ivana Pletković, pročelnica Ureda rektora i koordinator infrastrukturnih projekata i Marijan Bašić, projekt menadžer Studentskog Centra Split.

Kao i do sada trasa ostaje ista te će besplatni studentski autobusi voziti na relaciji Spinut – Matoševa - Domovinskog rata – Vukovarska - Bruna Bušića - Matice Hrvatske. U povratku s Kampusa autobusi će prometovati trasom Velebitska – Solinska – Domovinskog rata – Hrvatske mornarice – Kaštelanska – Spinut. Predviđeno je šest polazaka dnevno, kako sa Spinuta, tako i s Kampusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 01:00