StoryEditorOCM
SplitPRIJAVITE SE

Izvrsna prilika za splitske studente: Sveučilište organizira brzi spoj s poslodavcima, u tren oka mogu pronaći posao!

Piše Split SD
6. ožujka 2023. - 22:29

Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu zajedno sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije i ove godine organizira manifestaciju "UNIST Career Speed Dating", odnosno posebnu kombinaciju brzog spoja i razgovora za posao koji je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Splitu.

Centralno događanje će se održati 9. ožujka od 13 do 16 sati u multifunkcionalnoj dvorani SPINIT inkubatora Sveučilišta u Splitu na adresi Matoševa 56.

image
Sveučilište u Splitu

Kako bi se studenti što bolje predstavili poslodavcima, 8. ožujka organizirana je radionica ‘‘Priprema za UNIST Career Speed Dating‘‘ od 12 do 14 sati, također u SPINIT inkubatoru, koju će voditi Antonia Peroš, voditeljica Ureda za upravljanje karijerama.

- Career Speed Dating je organiziran na način da studenti u 5 do 8 minuta imaju priliku predstaviti se poslodavcima te dobiti povratnu informaciju o dojmu koji ostavljaju i mogućnostima za napredak. Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati predstavljanje sebe u poslovnom svijetu, ali i potencijalno pronaći posao ili praksu.

S druge strane, sudjelovanje na događaju omogućuje i poslodavcima da studentima predstave sebe, studentske poslove ili programe studentskih praksi koje nude. Na ovaj način brzo i jednostavno dolaze u kontakt s potencijalnim kandidatima za razne poslove što može poslužiti kao prvi korak u selekciji. Također, imaju mogućnost zadržati životopise najboljih studenata i kontaktirati ih naknadno prema potrebi - objašnjavaju sa Sveučilišta u Splitu. 

Poslodavci kojima će se studenti moći predstaviti su: Adriatic.hr, Mimoza, hotel Luxe, Grand Hotel Lav, Studenac, Hotel Split, International Medical Corps, UHY Savjetovanje, Adriatic osiguranje, Studentski Centar Split, FINA – Financijska agencija, Deltron, Privredna banka Zagreb, Tommy, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce i Foteinos.

Požurite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj prilici za susret s potencijalnim poslodavcima jer broj sudionika je ograničen!

image
Sveučilište u Splitu

Obrazac za prijavu se nalazi na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 01:06