StoryEditor
SplitPeto izdanje

Iznajmljivači, odahnite: stigla službena potvrda, Ultra ostaje u Splitu! Evo tko je novi partner koji će organizirati festival

Piše PSD
8. svibnja 2017. - 13:27

Ultra ostaje u Splitu! Informaciju su priopćenjem za medije potvrdili vlasnici američke licence koji su otkrili kako su pronašli novog partnera koji će organizirati festival.

Iako su proteklih dana u javnost izašle informacije kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke ULTRA Worldwide™ stiže vijest koja će obradovati sve poklonike ovog događanja - festival ULTRA Europe™ ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje bilo najbolje do sad, stoji u propćenju.

“Za peto izdanje festivala ULTRA Europe™, mi iz brenda ULTRA Worldwide™ smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend ULTRA Worldwide™ zahtjeva. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend ULTRA, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival ULTRA Europe™” - službena je izjava tvrtke ULTRA Worldwide™ koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede.

Tvrtka MPG Live je ekskluzivni organizator i promotor festivala ULTRA Europe™ koji se, podsjećamo, održava na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja 2017. godine. 

“Kao vodeća agencija specijalizirana za evente i promociju najvećih glazbenih događanja u Hrvatskoj uzbuđeni smo oko organizacije jubilarnog izdanja festivala ULTRA Europe™ 2017., a nadamo se da ćemo zajedno s našim partnerima, tvrtkom ULTRA Worldwide™, pronaći rješenje kako bismo festival zadržali u Splitu i narednih godina” - izjavili su iz tvrtke MPG, domaćeg organizatora festivala.

Inače, iza tvrtke MPG stoji Joe Bašić, čovjek koji je doveo Ultru u Hrvatsku, ali se 2016. povukao s pozicije organizatora.

item - id = 484656
related id = 0 -> 1025252
related id = 1 -> 1025233
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2021 02:12