StoryEditor
Splitrace for the cure

Izložba fotografija s lanjske utrke za oboljele od raka: dođite sutra u Fotoklub, ako se nađete na slici možete je uzeti za uspomenu

Piše PSD
17. rujna 2020. - 19:06
Zvonimir Barišin

U petak, 18. rujna u 19 h u Galeriji fotografije Fotokluba Split otvara se izložba Race for the Cure, koja donosi fotografije s istoimene utrke koja se održala prošle godine prvi put u Hrvatskoj, u Splitu u organizaciji Županijske lige protiv raka Split.

Dokumentarni je to prikaz trke / šetnje za oboljele od raka dojke na kojoj je sudjelovalo 5000 građana. 
 
Fotoklub Split bio je partner utrke, a članovi su bili službeni fotografi koji su bilježili momente na stazi koje ćete moći pogledati na izložbi do 26. rujna.
 
Tako ćete moći pogledati fotografije Žakline Antonijević, Jadrana Babića, Ivana Banovića, Zvonimira Barišina, Nenada Đurašinovića,  Miroslava Lelasa, Roberta Pleška, Jelene Popić, Maje Prgomet i Milana Šabića.

image
Maja Prgomet

 
Kadrovi iz zraka koji su snimili Ivan Banović i Robert Pleško prikazani su u video spotu diljem svijeta na programima mnogih televizijskih kuća.
 
Svi koji se pronađu na fotografijama moći će ih uzeti i ponijeti za uspomenu.

image
Maja Prgomet

 
Ovogodišnji  Race for the cure Think pink, sukladno epidemiološkim mjerama, održat će se 25. 26. i 27. rujna virtualno, što je vrlo kreativno osmislila krovna organizacija Think Pink Europe. Prijavljujete se na internet platformi www.raceforthecure.eu
 
Trči ili šeta se individualno ili u timu  gdje kome odgovara - u prirodi, u gradu, na ulici, u uredu,... s prijateljima, susjedima, kolegama, roditeljima, partnerom... Moguće se prijaviti kao pojedinac. Moguće je formirati tim. Moguće se priključiti nekom timu. Trka ili šetnja se može posvetiti nekoj osobi koja se bori s rakom ili nekoj organizaciji. Dodjeljuje im se virtualno - zlatna medalja pobjednika. 

Za život, za zdravlje... Budimo podrška!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. listopad 2020 12:03