StoryEditorOCM
SplitKONAČNO

Iz Banovine na kućne adrese Splićana od od idućeg tjedna stižu uplatnice za komunalnu naknadu nakon tri i pol mjeseca!

Piše Split SD
16. ožujka 2023. - 15:40

Nakon tri i pol mjeseca čekanja iz Grada Splita obavjestili su građane na svojoj Facebook stranici kako je konačno krenulo slanje uplatnica za komunalnu naknadu.

- U tijeku je slanje uplatnica za komunalnu naknadu putem elektroničke pošte, a fizička podjela na kućne adrese kreće početkom idućeg tjedna.

Ovogodišnje slanje uplatnica za komunalnu naknadu uslijedilo je nakon uklanjanja tehničkih poteškoća i kontrole podataka radi točnosti iznosa na uplatnicama. Rok dospijeća prilagođen je kašnjenju na način da se kamate neće obračunavati za period dok se uplatnice nisu zaprimale.

image
Duje Klarić/Cropix

Ispričavamo se još jednom i zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju. Također, podsjećamo još jednom i na mogućnost besplatne dostave uplatnica za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda putem adrese elektroničke pošte.

Ukoliko želite zaprimati uplatnice putem elektroničke pošte, molimo ispunite zahtjev dostupan na internetskoj stranici Grada Splita www.split.hr, na stranici Upravnog odjela za komunalne poslove te ga pošaljete na mail dostava.podataka@split.hr. Zahtjev možete u svakom trenutku opozvati te će se računi ponovno dostavljati u papirnatom obliku - navode u Banovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 22:20