StoryEditorOCM
SplitZAVRZLAMI SE NE NAZIRE KRAJ

Istražujemo kultnu ‘teorijsku paradigmu‘, Vice Mihanović tvrdi: Na splitskoj Ekonomiji su me sabotirali!; Dekanica Fredotović: Nije ispoštovana procedura, morao je ispočetka!

7. lipnja 2021. - 08:17
Vice Mihanović: Oba doktorska studija, splitski i osječki, sam sam platio, iako sam imao pravo da mi to plati ustanova u kojoj sam zaposlen više od 20 godinaTom Dubravec/ Cropix

Priča o spornom doktoratu Vice Mihanovića pala je u drugi plan teškim porazom HDZ-ova kandidata u utrci za splitskoga gradonačelnika, no nije zaboravljena.

Ekonomski fakultet u Splitu očitovao se, na traženje Slobodne Dalmacije, o Mihanovićevim prozivkama da je upravo na toj instituciji' "nepravedno srušen" kao doktorand, nakon čega se odlučio za doktorski studij u Osijeku.

Prije nego vam podastremo očitovanje sa splitske Ekonomije, podsjetit ćemo se što je Vice Mihanović kazao na jednom od sučeljavanja održanom između dva izborna kruga.

Kontekst je, naime, u novinarstvu sveto pismo, a za ovu priču je bitno da predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i neuspjeli gradonačelnički kandidat - kojemu je, bez ikakve sumnje, afera o plagiranom doktorskom radu odnijela podosta glasova - ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 12:20