StoryEditor
SplitODVRATNO

Iskorištene rukavice iskaču iz kontejnera pored ambulante na Ravnim njivama. U ‘Čistoći‘ kažu da bi takav otpad trebao biti ubačen u duplu vrećicu

Piše Gabrijela Radanović
22. listopada 2020. - 09:17
SNIMIO ČITATELJČitatelj

Između vrtića i ambulante na Ravnim njivama, stanovnike toga kvarta jučer je dočekala, najblaže rečeno, vrlo ružna slika. Ako ste mislili da prepun kontejner izgleda ružno, onda pogledajte fotografije prepunog spremnika za komunalni otpad u koji su bačene iskorištene lateks rukavice. Pored dviju mogućnosti, vrtića i ambulante, vjerujem da ste iz prvog pokušaja pogodili izvor problema.

Nažalost, iskorištene rukavice nisu samo bačene u kontejner, nego i oko njega. Postoji mogućnost da je netko, prekopavajući spremnik za otpad, izbacio dio rukavica na javnu površinu, no ovakva, krajnje neugodna slika mogla se spriječiti da su se medicinski djelatnici pridržavali pravila.

Kako doznajemo u "Čistoći", djelatnici ambulante bili su dužni iskorištene rukavice ubaciti u duplu vrećicu i tek ih tako "upakirane" odložiti u kontejner za komunalni otpad. Nakon što smo fotografije čitatelja proslijedili "Čistoći", spremnici za otpad bili su vrlo brzo ispražnjeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 04:03