StoryEditor
Splitneugodna situacija

Informacija da je u splitskom trgovačkom centru došlo do pokušaja otmice nije točna; Ženu koja je od majke tražila da joj preda 'njeno dijete' odveli da joj pruže liječničku pomoć

Piše Gabrijela Radanović
31. kolovoza 2019. - 14:37

Nakon što se putem društvenih mreža proširila dojava kako se u trgovačkom centru Joker oko 11 sati dogodio pokušaj otmice djeteta, policija nam je potvrdila da je majka tražila pomoć policije, ali ističu da nije došlo do fizičkog pokušaja otmice djeteta, kao što se na društvenim mrežama navodi.

- U 11 sati je zaprimljena dojava iz trgovačkog centra i tražena pomoć policije jer je zaprimljena informacija da je netko pokušao uzeti dijete. Obavili smo razgovor s majkom koja je navela da joj je pristupila ženska osoba i verbalno tražila od nje da joj preda dijete iz kolica. Kazala joj je :“Daj mi moje dijete” - prepričala nam je događaj Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Službenici su na terenu zatekli i ženu koja je verbalno tražila od majke “svoje dijete” te su je odveli kako bi joj se pružila liječnička pomoć. Iz policije su naglasili da žena nije pokušala fizički oteti dijete već je isključivo verbalno tražila da joj majka preda dijete.

Izdvojeno

02. srpanj 2020 14:42