StoryEditor
Splitsukob tijekom vožnje

Incident u Prometovom autobusu: mladić nasrnuo na putnika, vikao i psovao pa završio na policiji; Napadnutog čovjeka Hitna odvela kući

27. veljače 2020. - 18:20

Iz splitske policije su nam potvrdili kako su dobili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u autobusu JGP-a na raskrižju Vukovarske i Dubrovačke ulice u četvrtak oko 14 sati.

- Naši službenici iz Druge policijske postaje su bili na terenu te se utvrđuju sve okolnosti događaja. Uhićen je 25-godišnjak koji je doveden u službene prostorije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje – kazala nam je Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske. 

Situacija u autobusu je eskalirala, prema prvim informacijama, kada je mladić napao starijeg putnika bez vidljivog povoda. Sve je bilo popraćeno vikanjem i psovanjem.

Kada je vozač čuo i vidio nered u stražnjem dijelu vozila, odmah ga je zaustavio i pozvao policiju te nadležne u “Promet”-u.

Nasilni mladić je na silu zadržan do dolaska policije koja ga je prvo odvela u bolnicu na pregled, a kako tamo nije zadržan doveden je u postaju. 

Na raskrižje je došla i Hitna pomoć koja je starijeg putnika odvezla u kući. Za pretpostaviti je kako nije zadobio teže ozljede.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 17:06