StoryEditor
SplitShockOut na Rivi

InBox brije po svome: organiziraju party nadbiskupu pod prozorom, na Facebooku i službeno objavili da ne namjeravaju poštivati propise

9. srpnja 2019. - 18:40

Šestu godinu zaredom održava se "ShockOut" festival - nezaobilazni partijanerski događaj lociran u samom centru grada odmah uz splitsku Rivu - tako glasi najava festivala objavljena na Facebook stranici "InBox" bara smještenog u parku ispod Pazara, točnije, "iza leđa" dr. Franje Tuđmana i tik do Biskupove palače, nadbiskupu Marinu Barišiću pod prozorom.

Organizatori najavljuju da se od večeras, pa idućih pet dana, "InBox" pretvara u "glazbeni hram koji će ugostiti više od dvadeset renomiranih DJ-eva i scenskih performera. Sada slijedi - ali.

Naime, vodstvo tog kluba je više puta prozvano zbog kršenja radnog vremena, a sada su otišli toliko daleko da su i službeno na Facebook stranici najavili da nemaju namjeru poštivati propisano radno vrijeme za ugostiteljske objekte u centru grada.

Događaj počinje danas oko 18 sati, a traje, kako su najavili, do 1 i 30 sati ujutro. Inače, na terasama je dozvoljeno puštanje glazbe do 23 i 30 sati.

 

Kako neslužbeno doznajemo, spomenuti bar nije niti zatražio dozvolu za produžetak radnog vremena, pa će biti zanimljivo već večeras vidjeti hoće li barem jedna od inspekcija djelovati na vrijeme i konačno pokazati da zakoni i pravila nisu tu da se najavljeno krše.

 

I samo da podsjetimo, inspektori su InBox prije dvije godine, u srpnju 2017., privremeno zatvorili zbog glasne muzike. 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 03:26