StoryEditor
SplitVELIKO SRCE

I splitski liječnici žele pomoći ukrajinskim izbjeglicama: Za sve koji su morali napustiti svoje domove najmanje što možemo napraviti su besplatni pregledi

Piše SPLIT SD
2. ožujka 2022. - 11:08

Splićani pokazuju veliko srce. Tako su se, osim prikupljanja donacija koju su organizirali volonteri "Udruge za ukrajinsku kulturu u Dalmaciji - CVIT", uključili i splitski liječnici.

Naime, dok Splićani prikupljaju pakete pomoći i šalju ih ondje gdje je najpotrebnije, splitski liječnici nude svoje usluge Ukrajincima smještenima u Splitu i okolici.

Uključila se tako i Stomatološko-implantološka ordinacija Dr. Perković u Vukovarskoj ulici u Splitu. Nude usluge besplatnog stomatološkog pregleda i pružanja prve pomoći za one koji su napustili svoje domove u ratom zahvaćenoj Ukrajini. Kontakt telefon je 021/346 552, stoji na njihovoj Facebook stranici.

Uključila se i Otorinolaringološka ordinacija liječnice Željke Roje koja se nalazi u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića.

- Za sve koji su morali napustiti svoje domove u ratom zahvaćenoj Ukrajini, a smješteni su blizu Splita najmanje što mogu napraviti jesu besplatni pregledi za djecu i odrasle ukoliko se radi o bolestima uha, grla i nosa- stoji na Facebooku.

Kontakt telefon je 091/364 8644.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 23:24