StoryEditor
SplitPLES POD MJERAMA

I KUD ‘Jedinstvo‘ od danas online: Odradili smo posljednje plesne i glazbene probe, vidimo se u virtualnom svijetu!

Piše Ivana Perković
28. studenog 2020. - 18:12
Plesači KUD-a ”Jedinstvo”KUD ‘Jedinstvo‘/ Igor Drača

Članovi KUD-a "Jedinstvo" su u petak odradili svoje posljednje probe prije novog "lockdowna". Iako su ove godine prevalili stotu, itekako su u korak s vremenom, pa ih ni koronavirus nije dočekao nespremne - sve aktivnosti su preselili u virtualni svijet.

- Naši prioriteti nisu su se promijenili, zdravlje svih nas na prvom je mjestu. Odgađamo sve javne nastupe i okupljanja u društvenim prostorijama, ali pauze nema, samo ćemo prilagoditi način rada novim uvjetima - govori predsjednik KUD-a Emin Sarajlić ističući da im virtualna prostranstva nisu nikakva nepoznanica.

- Tijekom pandemije smo putem Interneta organizirali festival za Sudamju u kojem su sudjelovali folklorni ansambli iz cijele Hrvatske, sudjelovali smo na dva međunarodna festivala, održali jedan online seminar, ali i izradili sedam kraćih video uradaka koji su emitirani putem Instagrama, YouTubea i portala Slobodne Dalmacije - objašnjava.

Za kraj, poziva sve simpatizere i članove kluba na odgovornost i pridržavanje mjera kako bi nadolazeće blagdane dočekali u što boljem okruženju, ali i u konačnici zajednički pridonijeli što bržem suzbijanju epidemije.

Sve aktivnosti KUD-a "Jedinstvo" od danas možete pratiti putem njihove Facebook stranice i YouTube kanala na kojem ćete pronaći i arhivu online nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. siječanj 2021 09:11