StoryEditorOCM
Splitne bi da im je ćaćino

Huligani demolirali nekoliko ‘Prometovih‘ autobusa, reagirala je i policija. Pogledajte kakvu su štetu napravili

Piše A. F.
20. travnja 2023. - 11:49

Splitska policija jučer je zaprimila prijavu kako je 18. travnja, tijekom dana, oštećena unutrašnjost tri autobusa "Prometa" koji su vozili na relacijama po Splitu.

- U autobusima je oštećeno više prozora u vidu ogrebotina te su iscrtani razni tekstovi. U tijeku je kriminalističko istraživanje - izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. 

Direktor "Prometa" Miroslav Delić nam je kazao da je u posljednjih 15-ak dana zabilježeno desetak oštećenja unutrašnjosti autobusa, a šteta je procijenjena na više od desetak tisuća eura. 

- Najviše oštećenja zabilježeno je na linijama 6, 15, 17 i 18. Riječ je o oštećenju sjedala, rezbarenju po staklu i ispisivanju grafita. Podnijeli smo kaznene prijave, a policija je napravila očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Naša Služba sigurnosti će pojačati svoje aktivnosti kako bi se spriječilo daljnje uništavanje gradske imovine, ali i kako bi možda na djelu uhvatili počinitelje od kojih se onda možemo naplatiti. Vjerujemo da će aktivnosti koje poduzima policija, a i mi donijeti rezultate - kazao nam je direktor Delić. 

image
Promet Split
image
Promet Split
image
Promet Split
image
Promet Split
image
Promet Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 07:35